bye bye :D
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5821656434177286023\x26blogName\x3dal+kisah+cik+s0uL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://s0ul-cadberrysoul.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://s0ul-cadberrysoul.blogspot.com/\x26vt\x3d-5629773887774977229', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



Assalamualaikum! speaking here is norsoleha bte wazil @ soul . Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.
Facebook | Twitter

Navigations~


Rabu, 11 April 2012 | 3:14 PG
tAk b0lEh tEr!mA kEnYatAn :) || Back to top


Assalamualaikum !! Hyep sume . cehh !! macam tak caye jew bulan  ney aku tak dew post papew lagi dekat belog ney . nak taw sebab pew ?? sebabnya , sebab .. sebab MALAS laa . hee :P . btw , aku tahu ape yang korang fikir . mesti pasal  gamba yang dekat atas tu kan ?? actually gamba tu tak dew motif papew pown . saje mengedik letak gambar tu . tapi gamba ney buat hati aku sakit jew sebenarnya . gamba curang tu . jahat betul lelaki tu kan . hehe :) 


actually , semalam aku lepak dengan membe aku . and tibe-tibe dia boleh terbukak cerita pasal someone ney . kalau someone tu tak dew kene mengena dengan aku tak pew jugak . tapi problemnya  , someone tu penah adew kene mengena dengan aku . kalau boley aku memang malas sangat nak dengar pasal dye lagi . tapi dah membe aku tu cerita kan , so dengar jew laa . membe aku tu pown boley lak cerita pasal kisah hidup someone tu , padahal kisah hidup dye tu dah berkurun dah pown . tapi bilew membe aku tu dah cerita sikit , tibe-tibe aku lak yang tak sabar nak dengar . membe aku tu bagi tahu aku yang someone tu pena buat something yang memang aku tak boley terima forever . mula-mula aku tak caye sume yang membe aku tu cerita tapi bile aku ingat balek ape yang someone tu pena cakap dekat aku , maybe cerita membe aku tu betul kowt .

bila aku balek rumah , tibe-tibe aku terfikir balek pasal tu . aku fikir asal aku nak kesah tu sume , padahal aku dengan someone tu bukannya ade papew . tapi memang aku tak boleh tipu hati aku ney yang aku betul-betul tak boleh terima kenyataan tu . kalau dulu membe aku penah buat salah yang sama macam dye , aku boleh lagi terima kawan aku tu tapi someone tu , ntah laa . susah nak cakap . maybe dalam otak and hati aku ney selalu kate someone tu bukan jenis yang macam tu . so that's why laa sekarang bile aku dapat tahu semua tu , aku lansung tak boleh terima . bajet aku ney baek sangat jew kan ?? haha . ermm , cukup laa tu aku membebel dekat sini . aku pown tak tahu kenape aku nak post story ney dekat belog aku ney . mungkin aku malas nak cerita dekat orang , so aku cerabih jew laa dekat sini . hehee :) k bye <3