bye bye :D
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5821656434177286023\x26blogName\x3dal+kisah+cik+s0uL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://s0ul-cadberrysoul.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://s0ul-cadberrysoul.blogspot.com/\x26vt\x3d-5629773887774977229', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



Assalamualaikum! speaking here is norsoleha bte wazil @ soul . Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.
Facebook | Twitter

Navigations~


Sabtu, 31 Mac 2012 | 6:15 PG
fuy0o magic !! n0 larhh , fuy0o PRESENT !! hee :) || Back to top



Assalamuailaikum . fuy0ooo !! lame gile aku tak jenguk bel0g ney . s0rry laa my dear , almaklum laa s0ul busy laa sekarang ney . busy ? yeke ney ? haha . ntah laa . busy laa k0wt . h0h0o :P . acctually kan , banyak sangat hal yang berlaku dalam life aku baru-baru ney . cume nak st0ry dalam bel0g ney , malas laa . kan bagus kalau ade r0b0t , senang sikit hidup aku . b0ley suruh dye taipkan untuk aku . isss !! teng0k aku dah buat kerepek da malam-malam ney . biase laa kerepek kan fav0urite aku . huhu :) . sebenarnya aku nak st0ry pasal SPM . tapi bukan result 0ke . result aku tak gempak p0wn macam kawan-kawan aku yang laen . result aku biase-biase jew . aku kan kurang pandai . kurang jew k , bukan b0d0h . aku tak kan ngaku diri aku b0d0h . amb0i , cakap nak besar jew . tak pew laa sekali sekala , hee :) 


Result SPM aku dah nak 2 minggu berlalu . membe-membe aku semua dah dapat present dari family d0rang . bukan sekarang d0rang dapat , tapi dapat result jew tak lame lepas tu ter0s macam-macam hadiah dapat . time tu memang timbul laa perasaan yang paling aku tak suka dalam diri aku . aku rasa korang dah boley agak perasaan ape tu kan . jeng ~ jeng ~ jeng .  C.E.M.B.U.R.U . korang tahu tak ape bende nyew tu ? tipu laa tu kalau tak tahu kan . perasaan tu laa aku rasa . yelaa mane tak nyew , semua orang dapat macam-macam and aku tak dapat papew . aku nak mintak dekat family aku takot laa pulak . yelaa result bukannya bagus pown kan . aku p0wn senyap jew laa . lagi p0wn family aku memang tak pernah janji papew dekat aku . tapi kan , kan , korang nak tahu ?? tibe-tibe jew semalam punye semalam and punye semalam , ish ! bahase ape aku gune ney . ahh lantak laa , janji aku paham . hee :) 


0ke laa , sambung balek . abah aku tibe-tibe bawak balek kereta . mule-mule aku pelik jugak . kereta untuk siapa pulak kan . rupe-rupe nyew untuk aku . happy tak terkate laa aku . h0h0o . lastly , aku dapat gak present dari abah aku . and mak aku p0wn ade bagi hadiah gak . cume hadiah tu dapat lebih awal dari result spm keluar . tapi hadiah yang tu , aku yang mintak sebenarnya , hee :) kan dah kant0i . tak nak tahu kew apew hadiahnya . m0t0r seyh . walau p0wn m0t0r tu tak dew laa canggih or popular sangat . tapi aku tetap bersyukur . mane tak nyew , mak bagi motor and abah bagi kereta . happy gilew seyh !! h0h0o . but , my br0thers tak bagi papew lagi . sedih kejap laa :( . ishh ! ngade2 lak aku ney . hehe :) nak tengok tak gambar motor and kereta baru aku tu ?? jeng3 .



                                       present fr0m my l0vely mum 



                                                   
                                     present from my lovely dad
                                                                       

so ney laa present fr0m my l0ving dad and mum . cantek kan ? hehe . bende free memang laa cantek . cube kalau duit sendiri . menggigil kowt nak beli ney semua . haha . nampak sangat kedekut aku ney . memang aku kedekut pown . huhu :) oke laa , dah banyak sangat aku merapu melolong dekat sini . melolong ? ape bendee tu ? no komen laa . h0h0o . 0ke laa babai my dear bel0g !! . assalamualaikum .


Isnin, 19 Mac 2012 | 5:40 PG
b!RtHdAy !! || Back to top


Assalamuailaikum . hyep !! bersua kembali kita ea . rindunya saya dekat awak . siapa yang aku rindu ney erk ?? jeng3 , haha . my dear bel0g laa . hihi :P . oke larhh , cukup laa tu aku merepek . acctually aku nak cerita pasal bufday aku . dah tiga hari berlalu begitu saje bufday aku . cehh !! ayat nak touching jew , haha . tapi kan , kan , kan . ade someone tu tak wish pown bufday aku . siapa someone tu erk ?? biarlah rahsia . secret aku sorang jew laa . aku beria tunggu dia , hope dia ingat laa bufday aku and akan wish . tapi , hampeh !! tak ingat lansung . sedih gilew laa aku . aku tahu laa aku ney bukan sape2 pown dekat dia , tapi as frend tak kan laa setakat wish tu pown dia tak sanggup kowt . yelaa , mulut dia ade berlian kan . dia nak rapat dengan pwincess jew . aku ney sape laa sangat kan . cewahh !! betol2 emo ayat aku ney . malam ney tiba2 aku jadi emo lak erk . tak suukkaaaanyaaa !!! btw , cantek kan kek atas tu ?? nak letak kek betol2 tak dew , so dapat letak kek copy paste dari internet jew laa . haha :) . sajew jew buat lawak bodoh untuk sedapkan hati ney . ^_^  

p/s : sabar lah soul . dugaan hidup ney banyak and memang berat kita nak tanggung . so sabar jew laa :P


Isnin, 12 Mac 2012 | 8:13 PG
tangan gatal nak menaip !! || Back to top


Assalamualaikum . hyep my dear !!  lamenya kita tak bersua kan ?? yelaa saya busy laa sekarang ney . tu yang kita tak jumpa . ewh mesti ramai pelik saya cakap dengan siapa ney ?? jeng3 . hantu kowt :P . no larrhh , dengan belog kesayangan cik soul la . hee:) saje nak jadi gilew kejap cakap dengan belog ney . haha :P . btw , korang tak perasan kew apew yang baru dekat belog ney ?? cik soul saje jew buat intro panjang2 untuk korang sume sedar apew yang laen dengan belog soul . alarhh , tak perasan ?? ish ! ngajuk laa cam ney :( . tengok laa layout soul . dah laen kan ? maken cantek kan,kan ?? , hee :) perasannya aku . tapi KENYATAAN laa . maken cantek taw ,dengan warna soft pink gitu . haha . cantek bagi soul jew kowt . korang tak rase pown cantek erk ?? hee :)

btw, soul tukar layout baru ney coz dew something happen dekat diri soul . kalau korang tengok belog lame soul cam sayu + sedey jew kan ?? dengan lagu yang sedey2 ag . buat orang nak nanges jew . soul taw tu sume , tak yah nak cakap lagi da . haha . sengal laa aku ney :P . actually something yang soul maksudkan tu is soul tengah happy sekarang . buat masa sekarang jew laa . masa akan datang tak tahu laa pulak . arap2 happy laa gak . soul tengah
dilamun cinta sekarang ney !! cewah , dengan siapa laa tu kan ?? secret laa dulu . hehe . so coz tu soul tukar layout belog ney . dah nampak ceria sikit and tak dew laa cam dulu suram jew . lagu pown happy2 jew . sikit jew laa . adew gak yang touching . haha :P . bagi siapa yang tak tahu layout belog soul tu camne , meh laa sini tengok . hee:)

before


after


so amacam ?? mane lagi cantek ?? yang sekarang or yang lame ?? tak kesah laa mane yang cantek pown , asalkan tetap this is my loving belog . cehh !! loving laa sangat . boley laa . haha . oke larh, ney jew yang soul nak story dekat sini . otak soul pown da penat fikir ayat yang power untuk tulis at sini . kalah buat addmate . haha . oke , bye and assalamualaikum ~

mo0d : happy sedikit + sekejap buat masa ney . <3




Sabtu, 3 Mac 2012 | 4:52 PG
pEn!ng Lal0okk !! || Back to top

 
Assalamualaikum . hyep . dah lama aku tak updates kan . yelaa tu lame soul . padahal baru minggu lepas ko updates . haha . ewh adew pulak suara sumbang yang bercakap ea . hee :) base laa aku ney . semuanya nak lama walaupun sekejap :P .  malam yang sepi dibanjiri hujan yang lebat membuatkan aku bosan . cehh !! ayat nak jiwang jew :P . so aku pown apew lagi , aku nak membebel laa dekat belog ney . hee :) . asal  intro aku panjang sangat ney , padahal isi2 tak gak masuk . oke larh , aku start karangan merapu tentang diri aku . hari tu , aku nga duduk dengan adik aku and tengok dia buat kerja sekolah . tibe2 aku lak rindu nak buat kerja sekolah , lebih2 lagi my favourite subject . apew favourite subjek aku tu erk ?? jeng3 . hee :)


ish aku ney sempat lagi nak jeng3 kan . hihi :P . btw , ngok gamba orang yang nga pening lalok tu pown , da boley agak subject apew kan . lebih2 lagi gamba atas ney . dengan sin,cos bagai laa . apew bende tu semua erk . ish gilew laa aku kalau tak tahu tu semua . hee :) oke laa , apew lagi kalau bukan mathematic or addmathematic . due subject tu memang aq minat tapi tak pro pown . gelak sikit untuk diri aku . haha . sikit2 tu boley laa . oke, aku sambung balek laa ea , malam tu aku try laa buat soalan addmath . gilew ar , aku rase macam tak pena belajar seyh . betol2 lupe . ingat sikit jew . nampak sangat aku dah buang semua ilmu time habis paper spm hari tu . sengal jew . orang ilmu bawak mati , ney aku bawak sampai dewan peksa jew . haha . malang betul cg yang ajar aku ney . sekejap jew tak study da lupew semua . padan laa ramai cg cakap addmath kene selalu buat , kalau tidak mesti lupe . and jadi laa cam aku , yang lansung tak ingat nak buat addmath . haha . SENGAL !! :P . oke laarhh , dah banyak aku membebel dekat sini . bye