bye bye :D
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5821656434177286023\x26blogName\x3dal+kisah+cik+s0uL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://s0ul-cadberrysoul.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://s0ul-cadberrysoul.blogspot.com/\x26vt\x3d-5629773887774977229', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



Assalamualaikum! speaking here is norsoleha bte wazil @ soul . Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.
Facebook | Twitter

Navigations~


Jumaat, 1 Jun 2012 | 1:30 PG
bakal jadi pelajar universiti ?? || Back to top


Assalamualaikum & salam satu Malaysia . cehh !! siap 1 Malaysia tu . tapi betol laa , kita kan duduk di Malaysia , so bukan orang Islam je yang ade oke . ishh , ape laa yang aku merepek ney . oke , FULL STOP !!! cube korang bukak mata korang besar-besar and tengok gambar di atas ney . agak-agak ape perasaan kartun tu erk ?? erm , korang fikir laa sendiri . hehe :)


kartun di atas menunjukkan perasaan takut . ewh tibe-tibe pulak ayat aku ney macam skema erk . haha . papew jew laa . perasaan kartun dekat atas tu sebijik cam perasaan aku sekarang . sebab , sebab . erm tak nak laa bagi tahu . malu laa pulak . haha . main-main pulak aku ney . actually esok aku dah nak masuk universiti . bakal jadi pelajar u . cewah !! konon jew laa pelajar u . tapi mental and fizikal aku tak cam pelajar u pown lagi and sememangnya tak sedia lagi nak masuk u . yelaa takut sangat-sangat . mane tak nyew , u tu tak cam sekolah . kita dah terpakse buat keputusan sendiri and kena lebih matang . tapi , aku ney matang ke erk ?? nta laa , tu jew yang aku dapat jawab sekarang .

tapi kan , yang paling aku risau sekarang camne laa kawan-kawan nanti kan . terpakse laa aku kena bukak mulut aku ney lebar-lebar untuk tegur orang . yelaa , kalau tak nanti , jadi kera sumbang + tak de kawan . dalam dunia ney mane laa boley hidup sorang-sorang kan . tu prinsip aku laa . kita mesti ade kawan even sorang . tapi kawan je bukan sahabat . sahabat tu susah seyh nak carik . aku pown tak jumpe lagi sahabat . kawan karib or baik tu ramai laa tapi sahabat nta laa . tak de kowt . ishh !! tengok ?? kan aku dah buat kerepek balik semula . ermm , asew nak menangis pown ade gak ney . terpakse aku berpisah dengan family aku semula after aku dah tak duduk hostel sekian lame . rase macam tak nak and sayang pulak nak tinggal kan rumah ku yang tercinta ney . ermm sedihnya :( tapi sebetulnya , perasaan takut aku ney lebih mendal;am dari perasaan sedih . erm , camne nak buat ney erk ?? ermm , oke laa , malas pulak aku nak taip panjang-panjang lagi . 


p/s : soul , tabahkan laa hati tu . insyaAllah segala urusan aku akan menjadi mudah . * ayat aku sendiri untuk kuatkan aku , dah orang laen tak nak bagi , so aku jew laa yang kuatkan diri aku sendiri * sempat pulak aku buat cite sedih erk . hee :)