bye bye :D
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5821656434177286023\x26blogName\x3dal+kisah+cik+s0uL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://s0ul-cadberrysoul.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://s0ul-cadberrysoul.blogspot.com/\x26vt\x3d-5629773887774977229', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



Assalamualaikum! speaking here is norsoleha bte wazil @ soul . Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.
Facebook | Twitter

Navigations~


Rabu, 18 April 2012 | 6:23 PG


actually , aku tak tahu nak story camne dekat belog ney . tapi aku just boley cakap yang aku tengah S.E.D.I.H sekarang ney .  sedih sebab pew erk ?? ermm , ntah laa . susah nak cakap . sekarang aku tengah dengar lagu aishiteru . tu sebab laa feeling aku tengah dilanda banjir haa . erm , tibe-tibe bile aku dengar lagu ney , aku teringat dekat dia . aku tak tahu kenapa aku ney sengal sangat boley teringat dekat dia pulak ney . padahal dia dah tak ade makne dalam life aku . kurang pandai sikit laa aku ney sebab boley ingat dia lagi . kurang pandai ? haha :P selalu orang cakap bodoh tapi aku lak cakap kurang pandai . biase laa nak laen dari yang laen kan . hihi :) SENGAL ~ memang patut pown laa kuang pandai sebab dia entah ingat aku lagi ke tak kan . tapi aku lak terhegeh-hegeh nak ingat dekat dia . tapi just malam ney jew aku tibe-tibe teringat dekat dia . kalau sebelum ney tak pernah pulak . aku rase penyakit aku dah datang balek . benci !! tak suka sangat-sangat !!!

p/s : sedih sangat sampai salam pown aku tak bagi kan . ney cam da bukan diri aku je :(