bye bye :D
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5821656434177286023\x26blogName\x3dal+kisah+cik+s0uL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://s0ul-cadberrysoul.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://s0ul-cadberrysoul.blogspot.com/\x26vt\x3d-5629773887774977229', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



Assalamualaikum! speaking here is norsoleha bte wazil @ soul . Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.
Facebook | Twitter

Navigations~


Khamis, 17 Mei 2012 | 1:07 PG
AKU TAK PERCAYA !! || Back to top


Assalamualaikum :) hari ney lagi sekali aku happy . tapi terlampau happy tu tak dew laa . lebih banyak kepade pelik . pelik ?? asal lak erk ?? ade-ade jew aku ney kan . haha . tengok tajuk entry aku pown dah tahu pelik kan . apa yang aku tak percaya erk ?? cinta ?? macam lagu liyana jasmay tu ?? aku tak percaya cinta 2x ~ . haha . tak dew laa . saje jew . h0h0o :P

Actually aku tak percaye yang aku menang GA . entah macam mane aku boleh menang kan ?? padahal GA tu aku masuk saje-saje jew and macam best jew . tu pown sebab aku tengok dekat belog membe aku . padahal first time ney aku masuk GA and tibe-tibe menang pulak . tu namenye rezeki erk . papew pown thanks kepade
GA ALYZAFISOL sebab pilih aku sebagai salah satu pemenang GA tu . hadiah dye apew erk ?? aku sendiri pown tak tahu . dia kate secret dulu , tunggu sampai rumah . so sabar jew laa ea . hehe :)