bye bye :D
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5821656434177286023\x26blogName\x3dal+kisah+cik+s0uL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://s0ul-cadberrysoul.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://s0ul-cadberrysoul.blogspot.com/\x26vt\x3d-5629773887774977229', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



Assalamualaikum! speaking here is norsoleha bte wazil @ soul . Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here.
Facebook | Twitter

Navigations~


Selasa, 15 Mei 2012 | 11:28 PTG
ALHAMDULILLAH ^_^ || Back to top


Assalamualaikum & salam 1 Malaysia . cehh !! baru sekarang nak bagi salam 1 Malaysia . selame ney tak nak pulak . hee :) . amacam gamba atas tu ?? comey macam aku tak ?? mesti laa tak , aku lagi comey . * bangge jap , sambil tangan letak kepipi , mulut tersenyum lebar * haha . actually aku tengah happy sekarang ney . mane tak nyew seminggu aku dah bersedih sebab tak tahu nak futher study dekat mane . dah laa cite-cite aku tak tercapai lagi . sampai aku buat keputusan nak masok form 6 dan akau rase tu yang terbaek untuk aku . walaupun hati aku bukannya nak sangat masok form 6 tu . jiwa aku lebih kepada bidang sains depends dengan bidang akaun ney . tapi akaun tu pown aku minat gak . ishh ape yang aku merepek ney ?? arrhhh !! lantak laa . huhu . * tengah pening lalat *


Actually aku happy sebab aku dapat uitm dan bidang yang aku dapat tu membolehkan aku kejar balek cita-cita aku . mulanya aku dah give up taw pasal cita-cita aku tu . tapi tak sangke ade hikmah atas kesedihan aku selame ney .  aku dapat pra dip jew . sememangnya ramai tak nak masuk pra dip tu sebab lame nanti belajar . bayangkan pra dip jew dah 6 bulan , then dip 3 tahun , then degree 2 or 3 tahun . so how ?? kire laa sendiri berape lame orang yang macam aku ney belajar kan . tapi bagi aku selagi niat tu nak belajar , berape lame pown tak pew laa . berkorban laa sikit . and mesti ade orang cakap makin lame belajar maken banyak laa hutang ptptn . btw , tu salah k . pra dip ney x kena bayar yuran pown . just makan , dwet buku sume tu tanggung sendiri laa ea . so tak payah laa nak pintam ptptn tu . so tak dew laa hutang :)




Ramai orang kejar matrik , asasi untuk cepat habis belajar . tapi orang cam aku ney biar lah lambat habis belajar pown , asalkan selamat . aku tahu kemampuan aku macam mane . aku nak sangat pra dip dari dulu sebab aku still boleh kejar cite2 aku nak jadi ahli farmasi . yelaa pra dip ney cam peluang kedua untuk siapa result spm yang kurang bagus . nak jadi doktor pown boleh . just jage pointer laa ea . dip tu aku nak gak tapi aku tahu kalo aku tolak pra dip ney and tggu dip , mesti aku dapat dip yang bukan aku nak . cos sains tak mungkin aku dapat . so better aku amek pra dip sains ney coz still boley kejar cita-cita aku . cuma lambat laa ea . membe2 aku sume da graduate , aku still belajar lagi . huhu :)